Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup med Korpen Mark


Känner du suget efter att hänga med kompisarna och uppleva en riktigt rolig innebandycup igen. Ta chansen att förverkliga det! Nu är det nämligen åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Mark är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy.

Den 30 november är det innebandyfest i Skene!

Den 30 november är ditt innebandylag varmt välkomna till Arenahallen i Skene för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Korpen Marks kval går direkt till finalen i värmländska Kil. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare. Vinnaren i kvalturneringen går direkt till riksfinalen. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje kval till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Vilka får vara med?

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag. 

Hur långa matcher är det?

Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?

Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass. (Bra att veta, det krävs minst fyra anmälda lag i en klass för att det ska räknas som ett kval till riksfinalen.) 

Hur anmäler vi laget?

Mejla till This is a mailto link senast den 20 november. Uppge lagets namn, kontaktperson med mejladress, telefonnummer, samtliga spelares hela personnummer och tröjfärg.

Vad kostar det?

Pris för cupen är 2000kr/lag, ni garanteras minst tre matcher. 

Hur är det med reglerna?

Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!

Kul! Kontakta Johan Spindel så berättar han gärna mer!
Mobil: 0735-189 965,
E-post: This is a mailto link.

Vilka är de andra kvalorterna? 

Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!

I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen. 

Visst verkar detta alldeles fantastiskt roligt?

Se till att ditt lag är med. Anmäl laget senast 20 november!

Startade 1994

Sweden Floorball cup startade 1994 under namnet Jolly Cup och innebär att korpföreningar anordnar innebandyturneringar för icke licensierade spelare där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final

 

Uppdaterad: 24 SEP 2019 15:12 Skribent: Mona Gerhardsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Mark MIF - Korpen
Stationsgatan 4
51154 Kinna

Besöksadress:
Stationsgatan 4
51154 Kinna

Kontakt:
Tel: 032013575, 032012944
E-post: This is a mailto link...

Se all info