I Korpen platsar alla

De allra flesta vill må bra, ha roligt och göra saker tillsammans med andra. Men det får inte vara för krångligt eller för dyrt – fast ändå med kvalitet! Oavsett om du är vältränad eller vill komma igång, är ung eller gammal, bor på en liten eller stor ort så finns mötesplatser och aktiviteter där för dig. Och det är lätt att vara med.

Korpen Mark vill ha fler aktiviteter

Vi på Korpen Mark vill gärna ha fler aktiviteter i vårt utbud så känner ni att det är någon aktivitet som ni saknar och gärna vill vara med och dra igång så tveka inte utan kontakta oss på Korpen Mark. Ta chansen att få utveckla och påverka utbudet av våra aktiviteter. Vi kan hjälpa till med ledarutbildning och bokning av lokal vid behov. Korpen har ett viktigt uppdrag och det är att bidra till att människor mår bra och har roligt och kan prestera utifrån sina förutsättningar.

Kontakta oss på kansliet: 0320-135 75

Ni kan även maila till oss på: This is a mailto link

Uppdaterad: 31 MAR 2015 10:41

Postadress: